Millivest Consulting

Jag får människor att växa som ledare men först och främst som människor. Jag får företag att växa som vinstgenererande välsmorda maskinerier, men först och främst som trivsamma resultatorienterade arbetsplatser där alla bidrar, utvecklas och mår bra. Jag heter Miléne Strömqvist, eldsjälen bakom Millivest Consulting. Ekonom från Handels, diplomerad ICF (International Coach Federation) coach och framgångsrik affärsarkitekt med flerårig gedigen strategisk och operativ arbetserfarenhet inom näringslivet, både den privata och offentliga sektorn; data/IT industrin, bank och finans, event och musik, utbilding, kurs och konferens samt hälsa, friskvård och frivilligorganisationer. Jag har byggt upp företag, verksamheter och avdelningar och har tack vare starkt personligt ledarskap och ett coachande förhållningssätt till ledarskapet nått resultat och mål som överträffat förväntningarna. Jag anser att verksamhetsutveckling är nödvändigt, att affärsutveckling är ett måste och att alla ledare borde ha en coach.

Efter 44 år i livets skola; 18 år i affärslivet, 16 år på skolbänken och 6 år i barndomens trygghet, har jag kommit fram till att livet är vad Du gör det till och hur Du väljer att hantera det.  Millivest är min samlade erfarenhet komprimerad till de områden i livet som jag brinner för: coaching, ledarutveckling, det personliga ledarskapet, och att utveckla affärer och verksamheter. Var proaktiv, modig, målinriktad, våga ta risker, se möjligheter, bli inspirerad, motiverad och se vad allt Du kan åstadkomma.

Mina kunder uppskattar min positiva energi, mitt engagemang, min drivkraft, mitt lösningsorienterade förhållningssätt samt min förmåga att snabbt sätta mig in i nya situationer och se saker och ting med kundens ögon. För mig är varje kund unik, jag ger mig helhjärtat  in i varje uppdrag och tycker det är fantastiskt roligt att tillsammans med kunden sätta målen, nå dem och överträffa dem, alltid.

Jag önskar Dig välkommen in i en värld av energi, action och harmoni – Din nya värld!

Miléne Strömqvist

Ledarutveckling Stockholm
Coaching Stockholm